Отборът на Козаревец отнесе купата на победителя от Първия градски турнир по футбол на малки вратички в Долна Оряховица, научи Актуално Свищов. На финала футболистите от Козаревец, водени от капитана си Даниел Божанков, победиха с 4:2 „Левски” от Караманово с капитан Георги Тодоров. В малкия финал за бронзовите медали отборът „88” от Горна Оряховица се наложи над „Аляска фишинг”, съставен от долнооряховчани.
В турнира при мъжете се включиха 7 отбора, които започнаха в две предварителни групи. Първите два от всяка група играха полуфинали, за да определят двете финални двойки. Голмайстор на турнира стана Велико Сапунджиев от Караманово, а неговият съотборник Денис Адилев бе обявен за най-добър вратар. Признание за най-добър играч на турнира спечели Тодор Ранчев от Козаревец.
Победителите при мъжете освен купата и медалите получиха и премия от 200 лева. 100 лева беше наградата за втория, а третият отбор си получи обратно таксата за участие.
Първи градски турнир в Долна Оряховица бе организиран от младежката организация „За добро”, създадена преди два месеца с идеята да възроди спортния и културния живот във втория град на общината. Съорганизатор е Кметство Долна Оряховица с помощта на Общинско предприятие „Младежки дейности, спортни имоти и прояви”.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.