Зоналният съвет на БФС във В. Търново е готов с програмата на различните групи за пролетния дял от първенствата, пише вестник „Борба“. На 25 февруари се подновява сезона в Северозападната трета лига. Юношите старша възраст стартират на 8 март (сряда), а Областна футболна група „Юг” – три дни по-късно в събота, 11 март. За юношите младша възраст първият пролетен футболен ден с официални срещи на Северозапад е 12 март (неделя), а детските отбори играят отново на 18 март. Отборите на Футбол 9 ще се срещнат отново на 23 март (четвъртък). На 25 март се подновява сезонът в Областна футболна група „Север”, а на следващия ден – в Елитната областна група. Също на 26 март са и първите пролетни мачове на Футбол 7. Последни, на 7 април подновяват сезона във възрастта Футбол 11.
От тази пролет отборите вече ще имат право да записват по девет резервни състезатели в протокола, но броят смени и прекъсванията на играта за промените в съставите остават същите.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.