Пролетният полусезон на Северозападната Трета лига започва на 24 февруари с мачовете от 16-ия кръг на първенството, съобщиха от Зоналния съвет на БФС във Велико Търново.

Предвижда се заключителните мачове в региона от турнира за Купата на Аматьорската футболна лига да се изиграят до края на месец март 2024 година.

Междувременно осем футболисти от региона попаднаха в отбора на полусезона на Северозападната Трета лига, избран от екипа на сайта Football24.bg. Като цяло, сред най-добрите 11 за полусезона са състезателите от първите тимове в таблицата. Четирима от тях са играчи от Академик.

Вратар е Християн Стоянов от Академик (Свищов), а в отбраната пред него са подредени Кристиян Райчев и Александър Узунов от Локомотив (Горна Оряховица), Ивайло Тодоров и Калоян Митев от Академик. Полузащитници са Николай Николов Дунав (Лом), Любомир Генчев – Янтра (Полски Тръмбеш), и Борислав Марков – Академик. В атака са Георги Колев от Локомотив (Горна Оряховица), Сергей Георгиев – Дунав (Лом) и Добрин Петров – ФК Севлиево.

„Студентите“ започват зимната си подготовка днес на градския стадион.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.