Четири ученички от СУ „Николай Катранов“ получиха грамоти за изключителни резултати от есенния кръг на Международната дистанционна ученическа олимпиада „Кингс“. Това съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията.
Това са Мирела Митева и Тея Богданова от VIII „а“ клас – за отличното им представяне в олимпиадата по английски език. Техен учител по предмета е Теодора Атанасова.
Никол Димитрова от III „а“ клас, с класен ръководител Мая Ламбева, е отличена за постигнати високи резултати в олимпиадата по човека и природата.
А отлично представяне в две от олимпиадите – по английски език и по български език, е демонстрирала Анита Мирчева от III „б“ клас. Нейният класен ръководител Силва Христова също е отличена с грамота за оказаното съдействие при организацията на олимпиадата и за подобряване на учебния процес.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.