18-годишната Дарина Димитрова спечели поощрителна награда в ежегодния Национален конкурс фотоконкурс „Моето слънчево лято“, научи Актуално Свищов. Конкурсът се организира от Народно читалище „Шалом Алейхем 1945 г.“, съвместно с Община Пловдив, район Централен. Предстои церемония по награждаването и откриване на изложба с избрани снимки в град Пловдив.
Дарина Димитрова е ученичка от 12 „А“ клас на ПДТГ „Димитър Хадживасилев“. Тя изпраща за участие в конкурса три свои фотографии. Поощрителната награда е за нейния кадър „Залез край язовира“. Това е пореден успех в областта на фотографията за Дарина. Актуално Свищов припомня, че талантливата ученичка спечели това лято второ място във фотоконкурс, организиран от НВУ „Васил Левски“.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.