Отборът по футбол 11 – 12 клас на СПГ „Алеко Константинов“ играе на финала на Общинските ученически игри. До него се стигна след победа на възпитаниците на Стефан Трайков над връстниците си от СУ „Николай Катранов“.
Отборът се наложи убедително с 6 на 2 срещу много добрия отбор на СУ „Николай Катранов“.
Голмайстори са Димитър Червенков, който отбеляза два гола. С по един се отчетоха Стоян Петров, Димитър Петров, Радослав Георгиев и Калоян Димитров . Най-добрият, представил се на терена, беше вратарят Даниел Грозданов, който спаси дузпа и много голови положения.
Финалът е на 23 ноември от 14:30 часа.
„Доволен съм от изявите на целия отбор и да не забравяме помощта на колегата ми по физическо възпитание и спорт Емил Иванов“ – коментира треньорът Стефан Трайков.
Този мач бе първата представителна изява на отбора, сформиран по Националната програма „Заедно в изкуството и спорта“. Той съществува от 13 октомври. Предстои и срещата на отбора 8 – 10 клас също срещу тима на СУ „Николай Катранов“. Срещата е на 17 ноември от 14:30 часа.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.