На 27 юни Академик започва подготовка за новия сезон на Северозападна Трета лига. Тренировките ще се провеждат на терените на клуба, съобщи за Актуално Свищов треньорът Росен Илков.
Старши треньорът Росен Илков предвижда възпитаниците му да изиграят осем контролни срещи, като шест от тях вече са договорени. Допълнително ще се уточнява мястото на провеждането им. На 9 юли „Академик“ започва с „Янтра“ (Полски Тръмбеш), а четири дни по-късно среща дублиращия тим на „Етър ВТ“. Съперникът за 16 е Черноломец (Попово), а на 20 юли е проверката с ФК „Севлиево“. На 23-ти следващия месец свищовлии мерят сили с „Локомотив“ (Горна Оряховица), а на 30-и с ОФК „Павликени“. Между двете контроли ще има още една, за която противникът не е уточнен.
Работи се усилено и по селекцията, като новопривлечените ще са млади футболисти. Първата тренировка на „студентите” е на 27 юни от 16,30 часа. Тренировката е открита и нея се канят почитатели на клуба и „специалисти”, да проследят учебно-тренировъчния процес на Академик.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.