Осем постоянни комисии към ОбС-Свищов, популярен и като Принципната тлака, провеждат заседания от понеделник. Това става ясно от качения график на сайта на община Свищов.
Градските старейшинки трябва да подготвят материалите за редовното си заседание за месец август, което по традиция се провежда последния четвъртък на месеца.
За разлика от предния месец, когато комисиите си бяха заделили по 30 (тридесет минути) за сбирка този път от кумува срама са си дали по час време.
В понеделник, 15 август заседават три комисии. От 13,30 часа е сбирката на членовете на комисията по нормативна уредба в стая 13. На същото място в 14,30 часа е сбирката на комисията по приватизация. В 15,30 часа във фаталната стая е заседанието на комисията ЗПКОНПИ.
Вторник, 16 август от 14 часа е заседанието на земеделската комисия. Час по-късно е сбирката на членовете на просветната комисия.
В сряда, 17 август заседава здравната комисия. В четвъртък, 18 август от 14 часа заседва икономическата комисия. Час по-късно е насрочено заседанието на комисията по ТСУ.
Редовното заседание на ОбС-Свищов ще се проведе на 28 август от 14 часа.


 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.