Организаторите на 63-то издание на речната регата ТИД – Българска Федерация по туризъм и екипа ръководил ТИД за България, изразиха благодарност за организацията, създадена от община Свищов. Това съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Общината.

Благодарствен адрес до кмета на община Свищов

Уважаеми г-н Кмете,

Моля да приемете благодарности от името на „Българска Федерация по туризъм“, от мен Стилиан Бонев и екипа ръководил ТИД в Българския участък, за организацията на лагера в гр. Свищов с вкусна тематична вечеря и подходящи хигиенни условия за участниците в ТИД-66-2023 г.

За нас е удоволствие да популяризираме масовия спорт и здравословен начин на живот, като се надяваме, че по този начин ще приобщим и насърчим участието в масовия спорт на младежите, по-възрастните и хората с увреждания.

Надяваме се и за напред да разчитаме на Вашата подкрепа и съдействие за обезпечаване на лагерите с нормални хигиенни условия за участниците в Международната гребна регата ТИД и други спортни събития, които обогатяват активния спортен живот в Република България. Пожелавам ползотворна и целенасочена работа в подобряване на условията за отдих, спорт и туризъм по брега на р. Дунав, на общинските ръководства и кметства по поречието на река Дунав, домакини на отделните етапи.

Благодарим за социалната Ви отговорност и отзивчивост, демонстрирана от Вас и Вашия екип.

 

С Уважение,

Ръководител на ТИД , Стилиан Бонев;

Председател БФТ, Весел Пендичев