Тази година ще бъде спазена традицията за определяне и награждаване на 10-те най-добри спортисти на община Свищов за 2021 година. Това съобщи за Актуално Свищов Валери Николов от общинското звено „Масова физкултура и спортна база”. До утре, 8 декември се приемат номинациите за спортист на годината при мъже и жени и при подрастващите. След това комисия от спортни деятели и спортни репортери ще класира номинираните състезатели. Очаква се това да стане следващата седмица. Награждаването по традиция ще бъде през януари като ще стане ясно как ще бъде при актуалната епидемична обстановка тогава.
През годините Спортист на годината на Свищов са били – Иван Гърчев, Тоня Христова, Денислав Златанов, Верони Маринов, Едмон Белчев, Лора Сарандева и много други.

Снимки: Галя ФИРОВА, архив Акутално Свищов


 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.