Общинска служителка в Павликени е била залята по лицето с агресивна течност, с неустановен, за сега, произход, предаде Здравка Маслянкова, кореспондент на БНР за региона. Инцидентът е от вчера сутринта, съобщиха за БНР от Областната дирекция на МВР във Велико Търново. Все още извършителят на посегателството не е установен. Няма опасност за живота на жената.

Сигнал за инцидента е подаден вчера в полицията около 6:30 часа сутринта, съобщи говорителят на ОДМВР Марияно Христова.

„Тръгвайки за работа, върху жената е била излята течност с неустановен, засега, произход. Засегнати лицето и очите ѝ. Била е на преглед в „Спешна помощ“ в Павликени. Няма опасност за живота ѝ“.

Жената не е видяла нападателя си, поясниха още от полицията. Нападната жена живее в село Бутово, строителен инженер е и работи в отдела по регионално развитие в община Павликени. Колеги на нападнатата 56-годишна жена казват, че тя е скромен и интровертен човек и изключват нападението над нея да е заради работата ѝ по водните проекти в общината.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.