Образователният медиатор на СУ „Николай Катранов“ с национална награда, съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията.

На официална церемония в МОН, в навечерието на Ромската Нова година, министърът на образованието и науката проф. Сашо Пенов връчи нагади „Образователен медиатор на годината“ за 2022г. Отличията получиха шестимата победители в конкурса, организиран от Център „Амалипе“. С радост и гордост споделяме, че сред наградените е и образователният медиатор на СУ „Николай Катранов“ Десислава Янкова, която получи приза за теренна работа и постигане на диалог!
Поздравления за заслужената награда, г-жо Янкова! Продължавайте все така да влагате в работата си висок професионализъм и голямо сърце!

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.