Новите съблекални на Академик придобиват облик, видя Актуално Свищов. Инициативата стартира в края на август
Събраните над 13 хиляди лева се изчерпаха за труд и материали, съобщи Емил Перушанов, председател на Управителния съвет на ОФК Академик. Много родители оказват и в момента безвъзмездна помощ, но цените на материалите и някои специфични услуги оказаха влияние и бюджета е изчерпан. „Но за сметка на това, съблекалните стават много добре, атрактивни и модерни“, изрази задоволство Перушанов.
След като ръководството видя напредъка в едната съблекалня, е взето решение за паралелна работа и в другата. Подменени са изцяло стъклопакетите, сложени са нови окачени тавани, нови ВиК и елинсталации, замазки и осъвременяване на належащата инфраструктура. В момента се лепят синьо-белите плочки, с които съблекалните придобиват облик.
На обекта работи бригада за по-бързо завършване и справяне с повечето труд и задачи, като целта е да стигнем до етап мебелировка и акценти през февруари, уточни президентът на Академик.
Радващо е, че освен родители, фенове и приятели на клуба, в инициативата се включиха и членовете на УС, като допълнителните разходи до момента са покрити от тях. Усвоени са 18 хиляди лева, а за завършването на съблекалните са необходими 26 хиляди.
Остава апелът към всички заинтересовани, които не са се включили с помощ – финансова или друга, да го направят и да допринесат за осигуряването на отлични условия за развитие на децата в града.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.