„Академик“ изказва своите благодарности към собственика и персонала на фирма „ФАВО“ АД, които са поредните приятели, включили се в нашата инициатива за взаимопомощ. От „ФАВО“ безвъзмездно изработиха плакетите, с които клуба ще награди своите заслужили треньори.
Уважаваме безкрайно хората, съпричастни с нашата кауза и призоваваме всички привърженици да върнем жеста, като разгледаме фирмения магазин на „ФАВО“ и си закупим нещо необходимо.
„ФАВО“ АД е най-големия европейски производител на дървени тапетни маси и алуминиеви тапетни и мултифункционални маси, като по-горяма часто от продукцията на фирмата се изнася в държави от Западна Европа. В Свищов фирмата осигурява работа на около 120 човека персонал.
Добре дошли в семейството на „Академик“, приятели от „ФАВО“ АД.
Академик Свищов

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.