Какво му трябва на човек в ден като днешния – малко топлина, уют и… нещо сладко! А има ли по-вкусни сладкиши от тези направени от златните ръце на Нина Сандулова и нейния екип от „Съни кейк“…
НИНА САНДУЛОВА е първата дама и 15-ти член на Клуба на притежателите на „Златна карта 2023“, които подкрепят развитието на детския футбол и спорта – инициатива подета от Академик, спортен клуб с над 70-годишна история и традиции…
Представяме ви най-новия член на групата „Златна карта 2023“ – сладкарница и пекарна „Съни кейк“!
„Съни кейк“ са дългогодишни приятели и подкрепяли клуба на „студентите“ не един път, но от вчера вече и официално се застъпват за развитието на футбола в града на Щастливеца, подпомагайки школата на Академик чрез членската карта!
Призоваваме всички наши членове, приятели и фенове за всеки повод да се възползват от гарантираното качество и отлични цени на „Съни кейк“:
Бутикови торти,
Пасти,
Рула,
Мъфини,
Дребни сладки…
И много други изкушения с повод и без повод, които може да закупите от магазина на място или по телефон:
ул. „Трети март“ 20
Тел.: 0896 83 78 21

 

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.