Студентката Милена Иванова Иванова от специалност „Стопански и финансов контрол“, 4 курс, редовно обучение при катедра „Контрол и анализ на стопанската дейност“ спечели специалната награда „Академик Иван Гюзелев“ в националния конкурс „Млад одитор“. Това съобщиха от Висшето училище.
Наградата е за най-оригинална идея при решаване на одитен казус. Тя бе връчена от председателя на Сметната палата Цветан Цветков на официална церемония, проведена в гр. София на 16 юни 2022 г. Тази награда позволява на отличената студентка да изкара едномесечен стаж в най-висшата одитна институция на България.
Поздравления и пожелания за успех към наградената свищовска студентка бяха отправени и от вицепрезидента на Република България – Илиана Йотова.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.