Най-малките футболисти на Академик, Ф5 с възможност за целогодишни тренировки. Това става възможно след днешното откриване на ремонтираната за 1,6 милиона лева Спортна зала „Свищов”, съобщи пред Актуално Свищов Виктор Владимиров, треньор на формацията на най-малките футболисти на „студентите”. Треньорът изрази благодарност към община Свищов и кмета Генчев за възможността тренировките да бъдат без прекъсване през зимните месеци.
Вече е изготвен и графика за ползване на спортното съоръжение, съобщиха за „Новините от града на Щастливеца – такива, каквито са” от общинското звено „Масова физкултура и спортна база”. Формациите по хандбал, по хокей на трева, двата спортни пенсионерски клуба, формациите по футбол Ф5 и Ф7 на Академик и „Изгрев-93” ще ползват базата.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.