Футболистите на Академик, Ф5 изиграха три контроли в Русе, които са част от подготовката им преди началото на първенството следващия месец. Срещите се играха при отлични условия.
Младите футболисти, водени от Виктор Владимиров, играха вчера с връстниците си от Дунав (Русе) и местния Левски. Поради големия брой деца се играха приятелски срещи на всички възрастови групи по четири полувремена от по 20 минути.
Младите надежди и от двата тима показаха най-доброто от себе си и изиграха хубав детски футбол с много настроение и голове, записвайки както и победи, така и загуби. При най-малките от Академик се отличи Теодор Евгениев, който бе точен пет пъти.
В края на деня най-малките футболисти на Свищов изиграха и последната си среща с Левски. Въпреки умората от срещите през деня „студентите“ с гордост защитиха емблемата на Академик, трупайки опит срещу отбори от едни от най-добрите детски школи.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.