Надежда на Академик завоюва приза „Играч на турнира“ на международен футболен турнир, проведен в Албена, съобщиха от клуба.

На завършилия вчера турнир Juniors Cup 2023 Albena дори пристрастните организатори, нямаше как да не признаят таланта и борбеността на едно от нашите деца – Виктор Йосифов, който бе определен за „Играч на турнира“ и получи най-ценния индивидуален приз в надпреварата.

Виктор впечатли със себераздаване от първата до последната минута във всяка среща и се нагърбваше да организира играта на малките „студенти“, като не спираше да дава опции и подкрепа на своите съотборници.

Надеждите на Академик, U13 играха бърз и комбинативен футбол с разнообразни разигравания, които радваха окото на зрителите. В много от срещите играха срещу по-големи противници, но това не попречи на свищовските „машинки“ да покажат най-доброто от своя арсенал.

По всеобща оценка Виктор заслужено взе индивидуалната статуетка и всички в Академик са щастливи, че отборът не се завръща с празни ръце.

Отборът Академик, U13 е с наставници Красимир Капитанов и Тодор Горанов.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.