Над 700 лева са приходите от билети на днешния мач на Академик с Бдин 1923 (Видин). 201 са продадените билети по три лева на входа на стадиона или 603 лева. 180 лева са постъпленията от билети продадени чрез системата Eventim. Това съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, президент на клуба.
Общо 778 лева са днешните приходи, които отиват за развитието на детския футбол в Свищов. От края на август по инициатива на възпитаници на Академик, родители и доброволци стартира кампанията „Един за всички, всички за Академик”.
Първа инициатива е ремонт на съблекалните до игрището „Академика Спорт”. Ремонтът е на своя финал, но са необходими още пет-шест хиляди лева.
Емил Перушанов бе категоричен, че това е само първа инициатива за превръщането на Свищов във водеща детска футболна школа в региона. Той изрази увереност, че към инициативите ще се включат и други хора – целта е развитието на ДЮШ и на клуба.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.