Над 230 хиляди лева отиват за озеленяване в общината през 2022 година. Това става ясно от плана за разходите на община Свищов, научи Актуално Свищов. Документът ще бъде приет от ОбС-Свищов, печално известен през последните шест години като личен кметски гумен печат. 233 808 лева е сумата, която отива за китки и дръвчета през настоящата година.
ВМЕСТО КОМЕНТАР: В озеленяването няма нищо лошо, ако става прозрачно. Още в първия мандат граждани попитаха кмета КОЛКО ХАРЧИ ОБЩИНАТА ЗА КИТКИ И ОЗЕЛЕНЯВАНЕ. Въпреки решение на съда информацията да бъде дадена – това не стана. В края на миналата година ГРАЖДАНИН ВИДЯ КАК ЕДНО ДРЪВЧЕ, КОЕТО СТРУВА 25 ЛЕВА – ОБЩИНАТА Е ПЛАТИЛА 55! Логично е да се мисли, че разликата е отишла или в нечий джоб или за кафета в казино „Принцес“ и за масажни услуги в хотел „Рамада“…

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.