Над хиляда лева събра тази седмицата инициативата „Един за всички, всички за Академик”, която цели развитието на детския футбол и превръщането на школата на студентите във водеща в региона. Това отчете пред Актуално Свищов президентът на клуба Емил Перушанов.
От билети тази седмица сборът е 839 лева – 335 от виртуални и останалото от вход от днешната среща на студентите.
250 лева са приходите от другата инициатива – продажбата на клубни сувенири. Преди дни бе обявена продажбата на шалчета за феновете на клуба. Първата партида от 100 бройки е продадена за часове, уточни Перушанов.
Всичко започна в края на август, когато родители и възпитаници започнаха ремонт на съблекалня, която за ползват трениращите деца на игрището „Академика Спорт”. До момента за ремонта са събрани близо 9 хиляди лева. Президентът на клуба уточни, че към начинанието се присъединяват непрекъснато хора.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.