38-годишен бургазлия, който е заподозрян, че е забивал кирки в украински джипове, е задържан тази сутрин в централна градска част след акция на полицията в Бургас, предава БНТ.
Според МВР той е „съпричастен към нанасянето на материални щети на два леки автомобила и двата с украинска регистрация, осъществени по аналогичен начин чрез забиване на кирка в предния капак на двигателния отсек.“
Първият случай е от 4 май, когато л.а. “Хюндай Тусон”, паркиран на ул. “Слънчеви хълмове” и ползван от 33-годишна украинка осъмна със забита кирка, а вторият – от 12.05.т.г., когато паркираният на ул. “Карлово” 25 “БМВ Х 5”, ползван от 32-годишен украински гражданин, бе открит отново със забита кирка. Работата по цялостно документиране на действията на задържания 38-годишен бургазлия продължава от служители на ОДМВР Бургас.
Работата по цялостно документиране на действията на задържания 38-годишен бургазлия продължава от служители. на ОДМВР Бургас.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.