Двама мъже са пострадали при пътен инцидент между мотоциклет и конска каруца, съобщи пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Велико Търново.
Произшествието е станало снощи около 19,00 ч. на пътя Павликени – с. Михалци. По първоначална информация каруцата, управлявана от 36-годишен мъж от Бяла черква е излязла от коларски път на пътя Павликени – с. Михалци и е продължила движението си в посока Павликени, като е пресякла движението на мотоциклет, управляван от 28-годишен от с. Стамболово. В резултат на това мотоциклетът се е ударил странично в каруцата.
Пострадали са водачът на каруцата. Той е откаран и настанен за лечение във великотърновската болница, с опасност за живота. Другият водач е настанен за лечение, с травми на гръден кош, без опасност за живота. На двамата са взети кръвни проби за химичен анализ.
По случая е започнато досъдебно производство.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.