Локомотив (Горна Оряховица) са заявили, че пристигат с мощна агитка ултраси за старта на втория дял на Трета Северозападна лига, когато гостуват на Академик, научи Актуално Свищов.
От управата на клуба потвърдиха пред „Новините от града на Щастливеца – такива, каквито са!“ и съобщиха, че се очаква допълнителна охрана от страна на служителите на Министерството на вътрешните работи. Над 60 ултраси идват в Свищов за мача в събота.
Гостите ще се настанят в сектора зад източната врата и ще подкрепят мощно железничарите.
Академик има нужда от подкрепата на своите привърженици, като се очертава мачът да е истинско дерби!
Актуално Свищов припомня, че при старта на първенството, в първия кръг от първия дял, Академик поднесе голямата изненада, побеждавайки сочения за пълен фаворит домакин тогава, отбор на Локо. Това сложи прът в колелото на „железнечарите“ за атакуване на Втора лига, още на старта. Сега Локомотив пристига крайно мотивиран да измъкне трите точки и да вземе реванш, защото нов провал за тях почти сигурно, означава край на амбициите за спечелване на шампионата и промоция.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.