От рано сутринта до късния след обяд продължи монтирането на временните съблекални, които ще се ползват по време на домакинските мачове на Академик, видя Актуално Свищов.
Докато трае ремонтът на стадион Академик, от градската управа са ангажирали модули с контейнери, които ще се ползват за съблекални.
„Новините от града на Щастливеца – такива, каквито са!“ на място видя, че конфигурациите отговарят на изискванията за функционалност и комфорт и всеки модул има част за съблекалня, тоалетни, мивки и бани. В това предстои да се уверят и проверяващи от Зоналния съвет на БФС – Велико Търново пред старта на първенството. В събота „студентите“ приемат Локомотив (ГО).
Два такива модула бяха инсталирани днес до административната сграда и ще се ползват от домакините и гостите в предстоящите двубои от Трета лига и юношеските гарнитури.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.