Юношите младша възраст на Академик, водени от треньора Милен Иванов, получиха покана за участие в силен международен турнир в Англия. Това съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, председател на УС на ОФК Академик. Организатор и домакин на събитието, което ще се проведе между 24 и 27 март, е известната футболна академия Брук Хаус Колидж, с когото Академик има партньорски отношения.

В силния турнир сили ще премерят юношеските школи на домакините, Бърнли, Барнзли и МК Донс от Албиона, както и гостуващите от чужбина отбори на Академик, Сесвете (Хърватска) и Исландия. Очакват се отбори и от още няколко дестинации, като формата на турнира гарантира минимум по пет срещи на отбор в сгъстената програма.

Нашите момчета ще бъдат посрещнати от домакините, които отново ще ги настанят в кампа на Брук Хаус, предлагащ отлични условия и пълен пансион.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.