Днес Академик, юноши младша възраст записаха първо участие в силния международен турнир. В малкото градче Маркет Харбъро, жребият отреди срещи срещу силните школи на домакините, Бадфорд Сити и ирландския Гленторан.

Въпреки добрите технически качества на моменти, нашите момчета записаха три загуби и утре продължават за разпределението на местата от пето до осмо.

„Момчетата са разочаровани от резултатите, които не показват реалната игра. Особено срещу ирландците доминирахме и заслужавахме нещо повече, въпреки това бяхме хванати на контраатаки и наказани. Но гледаме да извлечем поуки, да научим нещо ново и мисля, че ще се приберем с ценен урок от посещенията на Албиона“, сподели Милен Иванов, треньор на групата.

Утре денят започва в десет сутринта и отборът има желание за първа победа. Продължаваме да се наслаждаваме на отличните условия, предоставени от домакините и на хубавия футбол на турнира, допълни Иванов.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.