Много семейства с деца са склонни да сменят градските апартаменти със селски къщи, бягайки от шума и суматохата. Млада двойка от Унгария също взе решение да се премести, но бюджетът им беше силно ограничен.
В затруднение да закупят нова, обзаведена къща за себе си и дъщеря си, двойката изгодно купи парцел със стара къща. Младите хора седнаха и разговаряха за това, какъв трябва да бъде идеалният им дом, направиха план и се заеха за работа. Семейството нямало средства за бърз ремонт, затова работата се извършвала на етапи.
Главната цел е да се увеличи обема на новото жилище. Премахвайки покрива, нуждаещ се от ремонт, нашите герои решават да добавят още етаж към къщата. Следващата стъпка е изграждането на лятна тераса.
Така тази малка сграда се превърна в просторна двуетажна къща. Новите собственици се опитват да запазят повечето интериорни части и елементи затова спестяват от допълнителни материали.
Младото семейство реставрира остарелите мебели, които са останали от предишните собственици и решават да направят ремонт на пещта от глинена тухла. Тази част от интериора се оказа особено ценна, защото е направена по стара технология. Печката е възстановена тухла по тухла на първоначалното си място.
Ремонтът в тази къща вече е завършен, а в семейството се появи още едно дете.
Нашите герои са щастливи, че решиха да напуснат града и да създадат свой собствен приказен свят със собствените си ръце.
Справиха се със задачата, нали? Остава да им пожелаем здраве, дълголетие и любов!
От Интернет

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.