СВИЛЕНГРАД, МОСТА НА МУСТАФА ПАША
Емблемата на Свиленград и Капо ди дути пиленца Милко Калайджиев обяви, че подкрепя с ръце, крака и мустаци кандидатурата на Христо Петров – Ицо Хазарта за народен представител от 25-и МИР в София. Рапърът Петров е водач в листата на новия почтен проект „Продължаваме промяната“.
25-и многомандатен избирателен район обхваща динамично развиващи се зони в западната част на Столична община и включва тарикатски квартали като Люлин, Надежда, Илиянци, град Нови Искър, село Требич и т.н.
Районът като цяло е слаба точка в електоралната карта на „Продължаваме промяната“, защото не че хората там са непочтени, но законите на живота в тези територии са толкова сурови, че жителите им трудно кълват на сладки приказки и цунки-муцунки.
Милко Калайджиев спонтанно решил да се включи в кампанията на приятеля си Петров – Хазарта и се закани да направи серия концерти в негова подкрепа в Люлин, Филиповци, Модерно предградие и околните села, за да мобилизира максимална подкрепа за почтените намерения в най-новата българска политика.
Калайджиев има специална причина да подкрепи Хазарта:
„Той е много притеснителен и не може да агитира – съчувства на колегата си Калайджиев. – Хазарта е страхотен музикант, но се притеснява да се прави на готин, това му е малко евтино, той е аристикрат на духа – портетира го Калайджиев. – Извън сцената той е малко дистанциран, не се лигави с феновете, не си проси лайкове, не говори с всеки. А в политиката не може така, не е прието. Трябва да се усмихваш, да агитираш, да си позитивен шугърфейс, поне с избирателите. С опонентите ясно, че може и малко по-грубо, но с избирателите трябва меко, че да леко и да ги поомаеш малко, като в нашите народни жанрове. А това на Ицо му е малко несвойствено на характера, затова искам да му помогна, аз имам опит в политиката и съм позитивен по натура“ – препоръчва се Калайджиев.
„За мен Ицо е изключителен човек и като се поочупи, ще почне и той да мяука като Кирил Петков, ще хване популистичните интонации, той е артист от висша балканска класа – надява се Калайджиев. – За Ицо без пари ще пея, само Кирил Петков да даде 100 кила ракия и 100 кила плява, и малко ваксини за народа, нататък си знам работата. Ще оберем гангстерския и хамстерския вот в Западната част!“ – обещава Калайджиев и моли само да му осигурят сцена и консумативи за народа.
„Айде, пиленца, идвайте да избухваме!“ – подскочи като турбо-инжекцион Бате Милко, прати въздушна целувка с мустак за всички фенове и почна да си подготвя репертоара за предизборната битка в 25 МИР, където конкуренти на Ицо Хазарта са Бойко Борисов, Корнелия Нинова, Елисавета Белобрадова.
Фалшимент ПЕТРОВ, вестник „Сега“

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.