Месец и една седмица след като комплексари с коли „разораха“ игрището, което се ползва от Академик за тренировки – спортният комплекс продължава да е разграден двор, видя Актуално Свищов.

На 7 февруари игрището осъмна прецакано, както „Новините от града на града на Щастливеца – такива, каквито са!“ първи писа:

Комплексари с коли прецакаха игрището на Академик!

Месец по-късно в района може да се влезе отвсякъде – пеш и с кола! Районът реално се използва като безплатен паркинг – колите днес бяха повече от хората, които се разхождат или спортуват там.

Единствено една табелка, която трябва да си много любознателен за да прочетеш, казва че влизането на МПС в района е забранено! Бариера, която да показва, че колите не са особено желани така и не се появи въпреки уверенията…

Академията остро осъжда грубия вандализъм, проявен върху игрището на Академик

  • Ректорът на Академията не успя да отговори на въпросите на Актуално Свищов – такива тя обеща от помощник-ректора – поради късния час неговата гледна точка ще дадем утре.
  • От Управата на Академик така и не дадоха официален отговор в рамките на работния ден на въпросите.

Дано само отговорите да не дойдат, когато станем свидетели на поредното „разораване“ на спортен терен…

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.