Мъж заплаши да скочи от покрива, защото искат да му вземат ракията, предаде бТВ. Екшънът е от косовското село Велика Хоча. Голяма тълпа от местни жители са се събрали пред къщата на техния съселянин, след като служители на митницата и полицията дойдоха да изземат 42 хиляди литра вино и ракия.
Собственикът на сградата Сърджан Петрович се завързал за стълб в знак на протест, а синът му Милан се е качил на покрива и заплашил да скочи. Друг е въпросът, че от тази височина най-много да си счупи крака.
Майката на Милан пък ронила крокодилски сълзи и го молила да не скача.
На мястото са дошли два камиона, в които да бъде налята пиячката. Полицаите избутали настрани събралото се множество от хора. Пристигнали и спецчасти.
По-рано е установено, че алкохолът е продаван без разрешително. След това властите организирали акция по изземването му.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.