Младият Мартин Георгиев, управител на „Експрес Дизайн“ е 28-мия притежател на „Златна карта“ 2023 на Академик, съобщи за Актуално Свищов Емил Перушанов, президент на клуба.
„Мартин Георгиев чрез своята рекламна агенция и услугите, които предоставя, е верен приятел, но от скоро вече и официално се застъпва за развитието на футбола в града, подпомагайки школата на „Академик“ чрез членската карта, коментира Перушанов.

Телефон за връзка: 088 274 8359; www.ekspressdesign.com

Инициативата „Златна карта“ стартира в края на 2022 година и е част от постоянната кампания на клуба – „Един за всички, всички за Академик“, целяща развитието на детския футбол и спорт в Свищов и налагането на ДЮШ във водеща в региона. Всички средства до момента отиваха за окончателното приключване на ремонта на новите съблекални при игрището „Академика Спорт“, които вече са готови и предстои официалното им откриване. До дни от клуба ще обявят и поредната си инициатива.
Академик продължава да набира членове, защото по изчисления на клуба са необходими около 45 члена, за да стане самостоятелно издържаща се школа!

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.