Община Севлиево отличи най-добрите спортисти за 2023 година. А Футболен клуб Севлиево Лейдис е отбор на годината, съобщиха от клуба.

Тържествената церемония „Спортист на годината ‘2023“ се проведе тази вечер в спортна зала “Дан Колов”.

Девойките до 11 г. на ФК Севлиево Лейдис бяха обявени за отбор на годината в колективните спортове за 2023 г. Въпреки, че са само на 11 г., възпитаничките на Йоана Джамбазова, с упорит труд и постоянство в тренировъчния процес, са първенец на България за 2023 г., а Севлиево си има своите държавни шампионки, след като победиха отборите на НСА-София (два пъти) , ЛП-суперспорт-София, ФК Варна и Дунав-Русе. Златните момичета на клуба- Рая Ангелова, Рая Тодорова, Мария Сандулова, Мария Костадинова, Даниела Георгиева, Биляна Хесапчиева, Надежда Маринова, Мирослава Ченкова и Десислава Златкова могат да се похвалят със своите златни медали.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.