Малчуганите от Детска градина „Радост” със спектакъл в подкрепа на екоинициатива. Това съобщиха от учебното заведение.
ДГ „Радост“ ви кани да присъствате на детски спектакъл, тематично обвързан с идеята на конкурса на Община Свищов за мероприятия, свързани с привличане на вниманието, разясняване и популяризиране сред населението на град Свищов на важността и смисъла на разделното събиране на отпадъци и приоритетното използване в бита ни на лесно разградими и рециклиращи се материали. Във връзка с това
Децата от група „Детелини“, група „Слънчице“ и група „Звездички“ на ДГ „Радост“,
ще представят детски спектакъл:
„Посланици на чистотата”.
На 17.05.2022г. (вторник) от 18:30 часа в парк „Радост“, ул. „Черни връх“
На 19.05.2022г. (четвъртък) от 18:30 часа в парка на ул. „Хаджи Димитър“
Очакваме Ви!
Спектакълът е част от инициативите, включени в предложението на детската градина за участие в Първи общински екоконкурс – Свищов.
Припомняме, че ДГ „Радост“ участва в надпреварата с пакет от три дейности – модно дефиле под наслов „Фук -фук от боклук“. Малките сладури от детската градина дефилираха с уникални „бутикови“ тоалети, изработени изцяло от отпадъчни материали; създаване на уникална коледна украса за двора и сградата на детската градина, основно от рециклируеми и природни материали и театрално-музикална постановка, под наслов „Посланици на чистотата“.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.