На 17 май в парк „Радост“, ул. „Черни връх“ присъстващите имаха удоволствието да се насладят на премиерата на детската театрално-музикална постановка „Посланици на чистотата“. Това съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Общината.
В главните роли: децата от група „Детелини“, група „Слънчице“ и група „Звездички“ при ДГ „Радост“.
Спектакълът е част от инициативите, включени в предложението на детската градина за участие в Първи общински екоконкурс – Свищов. Припомняме, че ДГ „Радост“ участва в надпреварата с пакет от три дейности – модно дефиле „Фук-фук от боклук“. Малките сладури от детската градина дефилираха с уникални „бутикови“ тоалети, изработени изцяло от отпадъчни материали; създаване на уникална коледна украса за двора и сградата на детската градина, основно от рециклируеми и природни материали и театрално-музикална постановка „Посланици на чистотата“.
Ако искате да се усетите на живо емоционалния заряд на театралната постановка,
заповядайте на 19.05.2022 г. (четвъртък) от 18:30 часа в парка на ул. „Хаджи Димитър“ в гр. Свищов.
Снимки: ДГ „Радост“ – Свищов

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.