По интересен начин отбелязаха Деня на Земята децата от група „Палавници“ при Детска градина “Васил Левски“. Това съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Общината.

Интересен гост имаха децата от група „Слънчице“ и група „Палавници“ при ДГ “Васил Левски“ – филиал в навечерието на Деня на Земята. Това беше свищовлията-пътешественик, който за 23 години е посетил 92 държави, Пламен Тодоров. По този начин е изпълнил детската си мечта да обиколи света.

Забавно и увлекателно той разказа на малуганите за своята мечта. Децата с любопитство и интерес слушаха истории от неговите пътешествия, разглеждаха албумите със снимки от месата, които е посетил техният гост. Задаваха му куп въпроси за хората, животните и същевременно с него отбелязваха на картата къде се намира мястото, за което им разказва.

Накрая той им подари своята книга „Най-красивите 20 тропически острова в света“, с пожелание да са здрави, да сбъдват мечтите си и да опознаят повече места от красивата ни планета. А децата направиха красиви рисунки на Земята, които подредиха в изложба във фоайето на детската градина.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.