Гимназистите на СУ „Николай Катранов“ имаха възможност да участват в Masterclass с популярния продуцент и режисьор Магърдич Халваджиян. Това съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гиманзията.
Халваджиян дойде в Свищов по покана на училището, за да сподели своята лична история по пътя към успеха, с цел да мотивира и вдъхнови младежите. „Няма лесна формула за успех – освен талант, е нужно много работа и постоянство“, заяви той пред аудиторията. Отговаряйки на въпроси от залата, гостът разказа какъв е бил като ученик, как се правят популярните шоу програми, как съчетава работата на режисьор и продуцент.
На финала Халваджиян пожела на учениците да слушат сърцето си, когато избират своята професия – за да бъдат щастливи хора и да бъдат смели, когато мечтаят – за да постигат все по-високи цели.
Събитието се проведе при закрити врати – само и единствено за училищната общност.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.