Младоците от втория отбор на Локомотив прекъснаха серията от три поредни победи на Земеделец 93, завършвайки наравно 2:2 на изкуствения терен в Горна Оряховица, пише Борба.

Както се и очакваше, двата тима изиграха оспорвана среща, в която младостта устоя на опита. Козловчани откриха резултата в двубоя от шестия кръг на първенството на Елитната областна футболна група с попадение на Йордан Йорданов, засякъл пас от фланга. Юношите на Ивайло Тодоров обаче не се смутиха, поддържаха високо темпо, направиха пропуски, но и изравниха. Лъчезар Маринов вкара с премерен удар в сглобката от границата на наказателното поле. Локомотивци стигнаха до пълен обрат в 73-тата минута с гол на Ивайло Петров. Развоят принуди гостите да се активизират и след няколко пропуска равенството бе възстановено в 85-ата минута. Тогава се стигна до разбъркване в пеналта, при което Ангел Маринов довкара отблизо за 2:2.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.