В зрелищен мач от 15-ия кръг на първенството на Елитната областна футболна група отборите на Локомотив 2 (Г. Оряховица) и Земеделец 93 (Козловец) не успяха да се победят и завършиха наравно 3:3, пише вестник Борба. Срещата тръгна убийствено за гостите, които след четвърт час губеха с 3:0, а младите „железничари“ си правеха каквото поискат на терена. Симеон Николов бе изведен зад гърба на отбраната на козловчани още при първата атака на домакините и вкара за 1:0. Пак той вдигна на 2:0 в 16-ата минута, отново след чудесно подаване, освободило го от бранителите. В 26-ата минута Кристиан Тодоров би безпощадно за 3:0 и изглеждаше, че гостите ги очаква разгром. Опитните футболисти в синьо обаче успяха да се вземат в ръце и в 34-тата минута Иван Лесев намали с глава на 1:3. Росен Петков върна интригата след още четири минути за 2:3, а в самото начало на втората част Кирил Фидин изравни на 3:3.

Развоят не успокои мача, а напротив – играчите и на двата тима вдигнаха още темпото. Алекс Миланов и Росен Петков нацелиха по веднъж гредите на бранената от локомотивци врата. В 76-ата минута младите „железничари“ получиха право на наказателен удар. Симеон Николов стреля от бялата точка, но преквалифицираният във вратар на гостите дългогодишен краен бранител Георги Дянков спаси.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.