Медикът успял да набоде и Атанас Мангъров, той си мисли, че е с фалшив сертификат, пише вестник „Сега”.
МЕТРОСТАНЦИЯ ОПЪЛЧЕНСКА
Общопрактикуващ лекар от Зона Б-5 създаде система за ваксиниране на антиваксъри – доброволно и без усложнения.
Лекарят гледал дългите месеци на неравна борба с корона кризата и му станало жал за пациентите, колегите и политиците, които се опитват да популяризират масовата ваксинация.
Виждайки успеха на всички конспиративни теории и торбалански слухове, лекарят решил да се опълчи на смъртоносните практики в нашето общество и почнал да пропагандира усилено масовата ваксинация като път към изхода от кризата.
Но пациентите му само се озлобили срещу него, взели да го напускат групово, приятелите му почнали да го избягват, а жена му си хванала любовник антиваксър.
Тогава джипи героят сменил тактиката и почнал да пуска слухове сред познатите си, че прави фалшиви сертификати, без да ваксинира реално. След като променил сенчестия си имидж, лекарят отново станал обичан и популярен.
Пациентите му отново го обикнали, приятелите му отново започнали да го уважават, а жена му се скарала с любовника си и му казала да не я търси поне една седмица, за да се посвети на съпруга си.
Лекарят успял да оплете в мрежите си дори Атанас Мангъров, който сега е ваксиниран, ала дори не подозира.
Тактиката на джипито била следната.
Той съставял уж фалшиви сертификати и убеждавал пациентите си, че ще ги боцне с безвреден разтвор, за да има „доказателство“ за фиктивно поставена ваксина.
Лекарят предупреждавал пациентите си, че фалшивата ваксина може да предизвика имунен отговор с обичайните симптоми при поставяне на истинска ваксина – температура, треска, грипоподобни симптоми…
„Това е плацебо ефект! – обяснявал на пациентите си лекарят, без да му мигне окото. – За да сте по-убедителни пред властите и колегите си, трябва да познавате симптоматиката на истинските ваксини, която се проявява и при моите безвредни разтвори. Моите разтвори имитират ваксините, но нямат чипове, вредно въздействие и непроверени субстанции“.
Така пациентелата на смелия комбинатор хем се успокоила, хем се изпонабола масово и повишила поне с малко процента на реално ваксинираните у нас.
Един пациент обаче се усетил, че е измамен и отишъл при лекаря, едновременно ядосан и уплашен.
„Ти защо си ме ваксинирал бе, изверг!… Направих си изследвания и ми казаха, че съм яко ваксиниран, а не както ти ми каза, че ужким било наужким!“
Лекарят пак намерил бързо решение на ситуацията и казал на пациента си:
„Хе-хе, умен човек си, тебе не можах да те излъжа, но няма защо да се притесняваш и да правиш скандали. Дай да те отваксинирам и недей казва на никого, защото ще ти се смеят хората! Нека си пазим взаимно репутацията… Хайде събличай се да те отваксинирам!“
Пациентът се доверил на лекаря си и се подложил на „отваксиниране“, което всъщност било трета доза.
А жената на лекаря довела за „фалшива“ ваксинация дори любовника си, след като минала седмицата на прелюбовъздържание.

Фалшимент ПЕТРОВ

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.