Левски довърши ПАОК и с 1:1 се класира в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. „Сините“ браниха смело и спокойно аванса си от 2:0, взет в София преди седмица, за да преминат в следващата фаза на евротурнирите, съобщи corner.dir.bg/.
Роналдо отне топката, върната лошо от Лирацис към вратаря на домакините Котарски, за да открие в 25-ата минута. За цялото първо полувреме единствено публиката и атмосферата на „Тумба“ даваха някакъв шанс на гърците, които нямаха точен удар в рамката на вратата на Николай Михайлов.
Едва в 57-ата минута дойде първи такъв, а той се оказа и голов – Тиаго Данташ изравни след пас през центъра на отбраната. Очакваше се, че последният половин час ще е много тежък за левскарите, но те отново не трепнаха, не се огънаха и не дадоха повече възможности на ПАОК.
Изненадващо донякъде, прехвалените звезди на домакините, някои от които струват и доста сериозни пари, изобщо не успяваха да надиграят добре подредения съперник от България.
Треньорът Станимир Стоилов бе заложил на същите 11, които извоюваха победата в София – Николай Михайлов, Жереми Петрис, Ноа Сундберг, Хосе Кордоба, Патрик-Габриел Галчев, Филип Кръстев, Ван дер Каап, Георги Миланов, Уелтон, Билал Бари, Роналдо.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.