В истинска фиеста се превърна общинският турнир по футбол на малки врати, който се проведе в Ценово, съобщи Академик Свищов. В него се включиха четири отбора от населените места в общината. Спортната надпревара беше организирана по системата всеки срещу всеки. Футболното състезание се провежда традиционно повече от две десетилетия и е едно от събитията в общинския спортен календар. От четири години проявата се организира под патронажа на кмета на община Ценово д-р Петър Петров, а наградният фонд се осигурява с финансовата подкрепа на общинската администрация. С най-много точки след изиграните срещи се оказа отборът „Левски“ – Караманово. На втора позиция застанаха футболистите от „Янтра“ – Ценово, а с бронзовите медали се окичиха състезателите на „Левски“ Новград.
„Срещите преминаха в изключително спортменски дух. Футболистите се раздаваха на терена в името на играта. Независимо от ниските дневни температури, турнирът събра и многобройна публика, която насърчаваше и аплодираше своите любимци“, сподели Данчо Монков – специалист „Спортни дейности“ в общинската администрация. Наградите на победителите бяха връчени от председателя на Общинския съвет Георги Георгиев. За всеки отбор беше осигурена и по една маркова футболна топка, предоставена от Областния футболен съюз.

Още снимки ТУК

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.