Лечението на свищовлията Димо Димов, който пострада преди дни в катастрофа, причинена от румънски шофьор продължава. Това сподели неговият приятел Любомир Димитров, който е и инициатор на дарителска кампания за набиране на средства за серията от операции. Лечението продължава УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович”.
„Скъпи приятели, да ви информирам как върви лечението на нашия брат и приятел Dimo Dimov. Днес го посетихме в Болницата, да му дадем кураж и да му заявим, че всички ние сме с него в борбата.
В петък му предстои следващата операция. Искам да благодаря на всички,от името на Димо от мое име – Любомир Димитров, на тези които се отзоваха с финансова и приятелска подкрепа. Ще трябва да продължим със събирането на средства за множеството операции, които предстоят. Приятели и познати, който има възможност да помогне ви пускам дарителска сметка:
ЦКБ АД Клок Свищов
IBAN: BG58 CECB 9790 2080 8993 02
BIC: CECBBGSF
Титуляр: Любомир Иванов Димитров
Димчо с теб сме приятелю.Който има въпроси да ми звъни на телефон 0898617274
Поклон пред вас и още веднъж – ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ. КОЙТО ЖЕЛАЕ ДА ГОВОРИ С МЕН ЗА ИНФОРМАЦИЯ, МОЯТ ТЕЛЕФОН Е 0898617274. ЩЕ СЕ ОТЗОВА ВЕДНАГА”, пише Любомир Димитров.