Кучето Фернанда, което стоеше на пост в първия ден на 48-ото Народно събрание, и днес дойде, за да посрещне новите депутати, предаде БНТ.

И докато преди 6 месеца четириногото беше без дом, днес то беше доведено от стопанина си Петър Илиев, който осинови Фернанда след като тя се прочу на откриването на 48-ия парламент.

Стопанинът на Фернанда заяви, че я води за първи и последен път да посреща депутатите. Призова новите народни избраници да работят, но призна, че не вярва, че ще успеят да излъчат правителство.

„Добро куче е, добре се държи. Свиква като домашен любимец. Слуша и изпълнява команди така, както трябва, както и сестра ѝ. Реших за първи и последен път да дойда. И повече да не се притеснява Фернанда, защото тя има душа и тя има сърце, както и аз. Не желая да става депутат. Осинових я, защото тя избра мен“, каза Петър Илиев.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.