Здравейте, казвам се Александър Велков, на почти 19 години съм!
Обичам футбола и цялата ми душевна и физическа енергия я впрягам именно в този прекрасен спорт…
Не обичам да говоря така и да злепоставям другите, но съм един от малкото млади хора, които са толкова упорити и толкова сърцати.
На 18- 19 години съвременната младеж не знае какво иска да прави, дали да се напие или напуши… Кой да излъже? Кой да обиди? С каква тъпотия да се захване…
Не се чувствам успешен в това,което правя може би, защото не съм получавал шанс и не ми е вървяло, а винаги съм оставал след тренировка, винаги съм започвал по-рано от другите.
На 19 години влагам парите си за вратарски ръкавици, индивидуални тренировки, мазила, витамини, спортно облекло и ако останат пари евентуално някоя друга дрешка, за да не ходя с избелели дрехи…
Старая се да помагам на моите родители като гледам да не ги натоварвам много с финансите.
Но това са други работи…
Не ходя на дискотеки, не пуша, не пия, не употребявам наркотици. От време на време попрочитам някоя друга книжка, но 95% от времето тренирам и постоянно гледам да се самоусъвършенствам.
Кажете ми какво повече се иска да направя ,че за да мога да получа шанс да изместя хора, които са паразити във футбола и тъй ли иначе не отговарят на физическите, тактическите и практическите принципи в спорта? Да се откажа, да покажа, че футболът ни е една игра за мастиите, мъжките курви и някакви дребни рибки и да наблягам на учението и да оставя настрани една мечта на едно в душата малко дете?
Крила имат тия ,които искат да летят

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.