Работим по план да стигнем англичаните във футболно отношение. Това заяви пред АктуалноТО – Видеоканалът на Актуално Свищов футболният специалист и треньор Красимир Корсачки.

На въпроса “Имате ли план как да ги стигнем англичаните?” той отговори: Имаме! Даже вече е приведен в действие. Почваме да работим по нов начин. Има зададена нова методика, начина на водене на тренировки ще бъде по-различен, ще бъде съобразено с всички възрастови групи.

Първата седмица беше малко турболентна. Имаше много неща, които трябваше да променим. Има много неща, които ще променим в бъдеще. Това заяви още Крисимир Корсачки, директор на Детско-юношеската школа на Академик в АктуалноТО – Видеоканалът на Актуално Свищов на въпрос “Как намирате школата на Академик?”.

Какво отговори специалистът, който дойде в Свищов от Лондон във видеоканала. Както и отговорите на въпроси като “Вие виждате ли следващия „Стоичков“ измежду някое от децата?” и “В дългосрочен план каква да очакваме от вас?”, както и много други.

А за да сте осведомени и в крак с новините абонирайте се за АктуалноТО – Видеоканалът на Актуално Свищов ТУК.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.