На практически изпит в микрогрупата за UEFA „C“ лиценз се яви треньорът в ДЮШ Академик Красимир Капитанов днес, пише сайтът на „студентите“ Аkademik.bg.

След кратка теоретична част, проведена в треньорската стая на новооткритите съблекални на игрището на Академика Спорт, нашият кадър проведе практическа тренировка със своите възпитаници. Занятието включваше широк спектър от упражнения, които децата на Академик изпълниха безупречно. Гостите от микрогрупата и оценяващият представител на БФС дадоха много висока оценка на Красимир Капитанов за проведената теоретична и практическа сесии, като засипаха с похвали знанията и уменията на местния специалист. Всички останаха впечатлени от предоставените условия на спортния комплекс и засвидетелстваха наличието на огромни талант и потенциал сред младите футболни надежди.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.