Коледен турнир по футбол ще се проведе в Долна Студена, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на община Ценово. Спортната проява се организира под патронажа на кмета на община Ценово и с активното съдействие на кмета на селото Николай Николов. Турнирът е една от традиционните прояви и в него се включват любители на футбола не само от община Ценово, но и от съседни населени места. „Само през миналата година пропуснахме турнира заради усложнената епидемична обстановка. И състезатели, и публика сега строго ще спазват санитарните правила и изисквания“, уверява кметът на Долна Студена. Футболните срещи на малки врати ще се проведат на игрището с изкуствена трева в продължение на два дни – на 25 и 26 декември. В регламента на състезанието е записано, че след жребия отборите ще играят две полувремена по 15 минути с по шестима играчи. Всеки отбор има правото да запише и по четирима резервни състезатели. Събраните такси за участие ще бъдат използвани като награден фонд на турнира.
Организаторите се надяват коледният турнир по футбол да придобие още по-голяма популярност и да привлича повече отбори от съседни региони.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.