Лек автомобил се е забил в автобусна спирка в старата столица. Колата е съборила две дървета и стълб, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Велико Търново
Катастрофата е станала малко след полунощ на 5 септември на метри от общината в центъра на старата столица.
Шофьорът на лек автомобил „Ауди А3“ загубил управление над автомобила и се забил последователно в две дървета, стълб и автобусна спирка.
По чудо няма жертви и пострадали хора. По непотвърдена информация водчът е на 20 години от Велико Търново. Направена му е проба за алкохол, която е отрицателна. Изчаква се пробата за наркотици.
Ударът е бил толкова силен, че двигателят е излетял на метри от возилото, а по тротоара и в градинката пред паметника ‘Майка България’ са разпилени десетки части от колата. Движението в района на катастрофата е било отцепено. Камера за видеонаблюдение е заснела момента на катастрофата.
Дежурният лекар в спешно отделение на болницата във Велико Търново д-р Александър Латев информира, че шофьорът на автомобила е в добро общо състояние с различни травми, но без опасност за живота. Настанен е в неврохирургия и остава под наблюдение.

Снимки: вестник „Борба“

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.